Descargar La Tomba de les Llumenetes; les Algues Americanes en PDF de Akiyuki Nosaka

Descargar La Tomba de les Llumenetes; les Algues Americanes en PDF de Akiyuki Nosaka año 1999

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Tomba de les Llumenetes; les Algues Americanes
 • Autor del libroAkiyuki Nosaka
 • Fecha de publicación: 7/10/1999
 • EditorialQUADERNS CREMA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788477272861
 • Valoración del libro: 4.37 de un máximo de 5
 • Votos: 36
 • Autor(a) de la reseña: Jonathan Rivero
 • Fecha: 11/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les dues novel·les breus“La tomba de les llumenetes”(octubre de 1967) i“Les algues americanes”(setembre de 1967), van aixecar una gran expectació en ser publicades, i l’any 1968 totes dues van guanyar el premi Naoki. Amb un talent fora del comú, complex i desficiat, Nosaka amaga sota els plecs de l’estil una mirada que no defuig els aspectes més sòrdids i crus de l’existència.La tomba de les llumenetes és la història de la mort per inanició de Seita, estudiant d’ensenyament mitjà, l’any 1945, en una estació de tren. Seita ha vist morir de gana la seva germana petita, de la qual havia hagut de fer-se càrrec després que la seva mare morís cremada durant el bombardeig de Kobe. A Les algues americanes Akiyuki Nosaka descriu amb sentit de l’humor el desconcert dels qui van veure com el seu món es transfigurava amb l’arribada de la «Democràcia» o la «Constitució». Amb el pretext de la visita d’un matrimoni de pensionsites dels Estats Units al Japó durant el període de «reeducació», l’autor ens fa veure com, en el fons de la consciència dels vençuts, s’hi oculta una submissió de profunds significats. Duríssim, despietat, ens deixa l’empremta profunda de la fibra autèntica i sense concessions.
 • Otros formatos de descarga disponibles: LIT - HTML - WORD - TXT - PDF - DOC - EPUB - DjVu. Compresión disponible RAR - DEB - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Akiyuki Nosaka

Otros libros en el idioma Catalán