Descargar Mort al Seminari en PDF de P. D. James

Descargar Mort al Seminari en PDF de P. D. James año 2001

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Mort al Seminari
 • Autor del libroP. D. James
 • Fecha de publicación: 2/6/2001
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429749847
 • Valoración del libro: 4.54 de un máximo de 5
 • Votos: 65
 • Autor(a) de la reseña: Micaela Pérez Ruiz
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.63 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 480
 • Incluye un resumen PDF de 43 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El protagonista de la nova i fulgurant novel·la de Robert Harris és un escriptor professional cínic i mercenari especialitzat a fer de negre. Acostumat a treballar des de l’anonimat amb estrelles del rock en decadència, quan se li presenta l’oportunitat de redactar les memòries de l’exprimer ministre britànic, amb viatge i estada pagats en una luxosa mansió, no ho dubta ni un moment. Però no triga gaire a adonar-se que ha comès un terrible error. El seu predecessor en el porjecte ha mort en circumstàncies francament sospitoses i, pel que es desprèn de les darreres notícies, el passat de l’exprimer ministre no és tan net com sembla. Fins i tot la biografia d’un polític amb un càrrec tan exposat pot amagar secrets. Els nervis i la tensió es comencen a escampar per tots els racons del gran laberint de l’alta política internacional i posen en perill la vida de l’escriptor. “Robert Harris ha escrit una novel·la amb un acàrrega de suspens tan elevada que és impossible deixar-la” Roman Polanski “Un autor que es mou en el suspens com un Alfred Hitchcock literari” Nelson Mandela, Guardian
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXTz - EPUB - TXT - PDF - DOC - HTML - WORD. Compresión disponible RAR - 7Z - ZIP - 7-ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - Filedropper - Google Drive - Depositfiles - FileHosting - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros del autor P. D. James

Otros libros del año 2001

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDICIONS 62