Descargar Cafe Balcanic en PDF de Francesc Miralles

Descargar Cafe Balcanic en PDF de Francesc Miralles año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cafe Balcanic
 • Autor del libroFrancesc Miralles
 • Fecha de publicación: 9/1/2004
 • EditorialLLIBRES DE L INDEX
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788495317650
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 110
 • Autor(a) de la reseña: María de Jesús López Vásquez
 • Fecha: 8/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.73 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 216
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ni tots els pobres són bones persones, ni tots els cooperants ànimes caritatives. El protagonista d’aquest llibre explica com es pot arribar a un camp de refugiats per pura casualitat i, un cop allà, es fa la pregunta de Chatwin: què dimoni hi faig jo aquí?Aquest és un llibre per als que tenen idealitzades les ONGs i la bona fe dels cooperants internacionals. Sense desmerèixer la tasca que duen a terme milers de voluntaris responsables, Cafè Balcànic explica l’altra cara de la història: el dia a dia delsturistes de franc que ara caven un pou (quan ho fan), ara imparteixen classes a una escola de refugiats sense saber unaparaula de l’idioma.Francesc Miralles descriu amb humor i sinceritat inaudita quinze anys (1989-2002) de disbarats, malentesos i aventures sorprenents a Croàcia i Eslovènia, a cavall entre la Iugoslàvia terminal,les guerres balcàniques i la integració a la Unió Europea.Els sis periples balcànics d’aquest recull no tenen vocació de manual d’història, i encara menys de guia de viatges. Són fruit d’una mirada personal –pero transferible– al cantó més humà, i per tant imperfecte, del rodamón i les seves contradiccions.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - EPUB - PDF - CSV - DOC - PPT. Compresión disponible RAR - ZIP - TZO
 • Servidores habilitados: Send U It - Torrent - MEGA - Google Drive - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea