Descargar Apocalipsis de Butxaca en PDF de Jordi Cussa

Descargar Apocalipsis de Butxaca en PDF de Jordi Cussa año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Apocalipsis de Butxaca
 • Autor del libroJordi Cussa
 • Fecha de publicación: 25/10/2004
 • EditorialRBA LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788478712175
 • Valoración del libro: 4.01 de un máximo de 5
 • Votos: 144
 • Autor(a) de la reseña: Ximena González Muñoz
 • Fecha: 13/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.06 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Godot & Co és una xarxa oculta molt ben tramada que pretén acabar amb el món sencer, intenció que no s'explicita en cap moment, però que és latent en les ments calculadores que dirigeixen aquesta companyia, de la qual Max forma part sense cap mena d'escrúpol. Però mentre juga un campionat d'escacs a Sitges coneix a Clara i aquesta li desperta la part humana, la part feble, que tenia enterrada i refredada per una infantesa difícil, un posterior parricidi, una adolescència en un orfenat i una segona oportunitat de refer el que no podia haver començat més malament dins l'entramat de la Companyia, per a la qual es convertirà primer en un assassí i després un dels seus cervells principals. Max viu entre els escacs i els encàrrecs de Godot & Co, i ni és ni no és feliç, perquè tampoc s'ho planteja. Però l'aparició de Clara li instal·la un sentiment de culpa a dins que fa que deixi de ser un esclau en mans del Regidor, l'únic cap visible de la xarxa, i comenci a pensar per ell mateix i, per tant, proposar-se una nova vida lluny de la Companyia, però no és tan fàcil: Godot & Co és al darrere dels últims desastres que ha viscut la humanitat: la caiguda de les Torres Bessones, la guerra a l'Afganistan, la invasió d'Iraq, etc.; i fins a l'últim centímetre de terra habitable és controlat per ella.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - HTM - ODT - MOBI - EPUB - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - RZ
 • Servidores habilitados: MyUpload - Dropbox - FileServe - MEGA - Openload - Torrent - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros de la editorial RBA LIBROS

Otros libros del año 2004