Descargar Amb la Ploma al cos en PDF de Xavier Bertran

Descargar Amb la Ploma al cos en PDF de Xavier Bertran año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Amb la Ploma al cos
 • Autor del libroXavier Bertran
 • Fecha de publicación: 2/4/2004
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497870528
 • Valoración del libro: 4.85 de un máximo de 5
 • Votos: 76
 • Autor(a) de la reseña: Juan Andrés García Ruiz
 • Fecha: 7/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.68 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: No sé corn em dic, ni on visc, ni d'on sóc. No sé si sóc home o dona; ni si sóc hetero, homo o bi. No sé ni si sí ni si no, ni si carn ni si peix, ni si vull o no vull, ni si dec o no dec, ni si faig 0 no faig. I si vull, dec, faig -o no- no sé per què vull, dec, faig -o no-. Si penso, no sé si existeixo; i si existeixo, no sé pas què en penso. No sé si ser o no ser ni si aquesta és la qüestió; 1 si aquesta és la qüestió, no sé. No sé ni si només sé que no sé res. Res de res. «Vaig descobrir el Xavier Bertran (o Xavier de Bertran, com veig que firma els seus articles) una nit, en un programa de TV3. [...] En aquella intervenció extraordinària hi havia molt del Cortàzar de 'La autopista del sur' i de tants narradors i comediants que fan passar per possible allò fictici. Bertran interpretava la seva faula amb convicció, amb totes les peces degudament encaixades, de manera que es produïa la famosa 'suspensió de la incredulitat' de la qual parlava Coleridge, una cosa molt poc habitual en un còmic televisiu català. Em vaig quedar de pedra. Mai no havia vist res d'igual a TV3, i poquíssimes vegades a les cadenes espanyoles. [...] Ara porto mesos seguint els seus articles. Són curts i, amb la veu imaginada d'un personatge, s'acosten al conte. Són molt senzills, molt bons i, des del punt de vista progre, són bastant incorrectes.» Quim Monzó
 • Otros formatos de descarga disponibles: BMP - EPUB - DOC - TXT - HTMLZ - TIFF - WORD - PDF. Compresión disponible RAR - ZIP - 7-ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Amazon Drive - 4Shared - Mediafire - Google Drive - Depositfiles - Dropbox - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Xavier Bertran

Otros libros del año 2004

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial EMPURIES