Descargar L Home que va Salvar la Meva Anima en PDF de Tony Hendra

Descargar L Home que va Salvar la Meva Anima en PDF de Tony Hendra año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Home que va Salvar la Meva Anima
 • Autor del libroTony Hendra
 • Fecha de publicación: 15/8/2004
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429755152
 • Valoración del libro: 4.34 de un máximo de 5
 • Votos: 40
 • Autor(a) de la reseña: Paz Ballesteros
 • Fecha: 30/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Extraordinari, clarivident, profund. Us prego que llegiu aquest llibre.» Andrew Sullivan, The New York TimesInspirat en una història real, L’home que va salvar la meva ànima és un relat íntim sobre la recerca de l’espiritualitat, l’amistat i la família i la lluita per aprendre a estimar. Com gairebé tot a la vida, aquesta història comença amb sexe. L’any 1955, amb només catorze anys, Tony Hendra s’embolica en una aventura amorosa amb una dona casada. L’únic problema és que tots dos són catòlics. I és clar, quan el marit, també catòlic, descobreix l’afer, envia Tony a l’illa de Wright a parlar amb un monjo perquè el redimeixi i el faci anar pel bon camí. En plena guerra freda i en un país protestant com el Regne Unit, Tony s’espera trobar un religiós tibat i inquisidor. Però el rep el pare Joe, un benedictí comprensiu, tartamut i desmanegat, que ha eliminat la paraula culpa del seu vocabulari.D’ençà d’aquesta visita, i al llarg de més de quaranta anys, Tony Hendra passarà de l’anonimat més absolut a l’èxit trepidant com a reconegut humorista, però les xerrades amb el pare Joe continuaran durant anys. Commovedora, sincera i divertida L’home que va salvar la meva ànima ja ha seduït milers de lectors a tot el món.
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTMLZ - PRC - AZW3 - TXT - FB2 - PDF - EPUB - WORD - DOC. Compresión disponible TAR.GZ - TAR.LZO - RPM - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - ADrive - Dropbox - FileNurse - Ivoox - 4Shared - Google Drive - Mediafire - Hostr - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2004

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea