Descargar Vençuts en PDF de Xavier Benguerel

Descargar Vençuts en PDF de Xavier Benguerel año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Vençuts
 • Autor del libroXavier Benguerel
 • Fecha de publicación: 2/10/2005
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496061521
 • Valoración del libro: 4.29 de un máximo de 5
 • Votos: 69
 • Autor(a) de la reseña: María de Jesús Blazquez
 • Fecha: 18/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.57 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 264
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquesta edició de Els vençuts incorpora tots els passatges anteriorment censurats per la Dictadura i les esmenes fetes pel mateix autor, Xavier Benguerel. Xavier Benguerel va néixer el 1905 a la barriada barcelonina del Poblenou i va viure la guerra civil del primer a l’últim dia. En aquest llibre ens explica la tràgica aventura dels pocs que van poder esquivar els camps de concentració un cop arribats a França i dels molts que desgraciadament hi van anar a parar. Uns episodis dels quals mai en sabrem prou. En la nostra literatura falten encara documents sobre un dels capítols més impressionants de la nostra història. I aquest n’és el més emblemàtic. La guerra civil espanyola, coneguda i seguida dia a dia arreu del món, deixa de ser notícia un cop triomfa la rebel·lio militar feixista. Les expectatives que havia generat la defensa de la República queden estroncades, i fatalment les desenes de milers de fugitius es converteixen en una càrrega que no vol ningú. Ai dels vençuts!, diu la dita clàssica. Aquest llibre parla d’ells.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDB - WORD - TXT - DOC - HTMLZ - RB - EPUB - BMP - PDF. Compresión disponible ACE - ZIP - RAR - CBZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - JumpShare - DivShare - MEGA - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Xavier Benguerel

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea