Descargar El Llegat Dels Filisteus en PDF de Margarida Aritzeta

Descargar El Llegat Dels Filisteus en PDF de Margarida Aritzeta año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Llegat Dels Filisteus
 • Autor del libroMargarida Aritzeta
 • Fecha de publicación: 11/11/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497911658
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 168
 • Autor(a) de la reseña: Ángeles Estrada
 • Fecha: 15/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.9 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 480
 • Incluye un resumen PDF de 55 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un membre destacat del govern català rep una visita inesperada: un home li reclama amb insistència el retorn del “llegat dels filisteus”. Apressat per les tasques de govern, encarrega a Manu Uriarte, un amic llibreter de vell, que li busqui el llibre. Aquest és arrossegat per una voràgine d’imprevistos, que esquitxen el mateix polític i provoquen una crisi de govern: el “cas Carod”. L’aventura èpica, el relat mític, la crònica periodística, el dietari i fins i tot el thriller, es combinen en aquest relat trepidant teixit sobre el canemàs de la vida quotidiana que portarà el lector a preguntar-se pels límits de la realitat. Qui eren i què van fer els primers grans viatgers occidentals que van posar els peus a l’àfrica? Com és que van seduir homes com l’arquitecte Gaudí, el poeta Verdaguer o el diplomàtic Eduard Toda? D’on venien els filisteus i com és que encara avui dia hi ha algú capaç d’arriscar la vida per emparar-se dels seus tresors? De quina manera la trama filistea es va assentar al Sahra Occidental i va anar a parar als camps de refugiats del desert de Tindouf, a Algèria, i d’allà a casa d’en Carod-Rovira? Margarida Aritzeta viu a Valls. Va obtenir el premi Víctor Català de narrativa l’any 1980 i el Sant Joan de novel·la l’any 1983. Des d’aleshores ha publicat nombroses novel·les, entre les quals destaquen L’herència de Cuba (Columna 1997), on va escriure la història dels seus avis, emigrants a Cuba als anys 20 del segle passat; El verí (Cossetània 2002), i Perfils de Nora (Proa 2003). Actualment és professora de Teoria de la Literatura a la Universitat Rovira i Virgili, on també imparteix classe de Tècniques Literàries Aplicades al Periodisme.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - DOC - WORD - EPUB - TXT. Compresión disponible DEB - ZIP - TBZ - RAR
 • Servidores habilitados: 1fichier - Depositfiles - MEGA - MyUpload - Google Drive - JumpShare - FileNurse - Mediafire - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2005

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Margarida Aritzeta