Descargar Ciutats Imaginades en PDF de Varios Autores

Descargar Ciutats Imaginades en PDF de Varios Autores año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ciutats Imaginades
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 20/5/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497911481
 • Valoración del libro: 4.06 de un máximo de 5
 • Votos: 99
 • Autor(a) de la reseña: Josué Roca
 • Fecha: 21/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.62 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Hi ha ciutats estimades i ciutats odiades, conegudes o misterioses, enyorades o oblidades. Hi ha ciutats reals i totes són imaginades, perquè l’opinió i, sobretot, el record que cada persona té d’una ciutat són completament diferents de l’opinió i del record que en pot tenir qualsevol altra. Fins i tot d’aquelles ciutats on no hem estat mai en tenim una opinió formada a partir dels tòpics. En aquests relats trobareu les ciutats imaginades pels divuit joves escriptors que han participat en el premi de narrativa del col·lectiu 21 x 21, nom rere el qual s’amaga un grup de vint-i-un autors vinculats a l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC), que van canviant en cada llibre i que, en cada llibre, ofereixen una proposta diferent. Ha editat anteriorment Vaig per la vida perdent trens i agafant refredats; 2001: l’odissea continua, i Contes de Barcelona. Els escriptors que han participat en el llibre són: Cinta Arasa, Clara Arnedo Payerols, Adriana Bàrcia José, Enric Borràs Abelló, Ivan Carbonell Iglesias, Sandra Comas, Xavier Falgueras, Jordi Guàrdia Torrent, Ingrid Guardiola, Marc Lloan, Francesc Picas, M. Remei Plana, Josep Riart, Albert Tarrés Canimas, Jordi Tena i Galindo, àngela Zorrilla Fernàndez.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - TXT - EPUB - DOC. Compresión disponible RAR - ZIP - BZ2
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - Depositfiles - Dropbox - Google Drive - Send U It - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2005

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Varios Autores