Descargar Bon Soldat en PDF de Ford Madox Ford

Descargar Bon Soldat en PDF de Ford Madox Ford año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Bon Soldat
 • Autor del libroFord Madox Ford
 • Fecha de publicación: 20/6/2005
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496061507
 • Valoración del libro: 4.27 de un máximo de 5
 • Votos: 66
 • Autor(a) de la reseña: Maite Bautista
 • Fecha: 18/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.54 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 220
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ford Madox Ford  és un dels pares de la literatura anglesa moderna. Va publicar més de vuitanta obres, on amb freqüència va tractar el conflicte entre els valors eduardians tradicionals i la naixent societat industrial. El 1915 va publicar El bon soldat, considerada per ell mateix com la seva millor novel·la. Ford Madox Ford, que admirava l’obra de Flaubert, es va sentit molt afalagat quan un crític va dir que era “la millor novel·la francesa de la llengua anglesa”. En aquesta obra, des de la primera frase fins a la darrera, tot és qüestionat i qüestionable i la narració segueix una progressió que va posant damunt la taula molts d’aquells aspectes que la societat eduardiana pretenia amagar i negar: l’angoixa provocada per la degeneració moral i física, la sexualitat masculina i la femenina... El relativisme, l’ambivalència que impera en tot moment, fa que castedat i llibertinatge semblin perfectament intercanviables, segons la perspectiva que es prengui. La combinació de la capacitat per donar sentit als detalls de l’experiència i la riquesa de la seva prosa narrativa el converteix en un del millors novel·listes anglesos del segle XX. Fundador de The English Review i redactor en cap de The Transatlantic Review, va animar molts joves autors de talent com ara Thomas Hardy, H.G. Wells, T.S. Eliot, Anatole France, D.H. Lawrance, James Joyce, Ernest Hemingway, Gertrude Stein, Jean Rhys o E.E. Cummings. Obres remarcables són, entre altres, la tetralogia Parade’s End i La cinquena reina, 1906
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - TXT - DOC - WORD. Compresión disponible ZIP - TAR - RZ - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Dropbox - Google Drive - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Ford Madox Ford

Otros libros del año 2005