Descargar Viatges d Alibei en PDF de Domenec Badia Leblich

Descargar Viatges d Alibei en PDF de Domenec Badia Leblich año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Viatges d Alibei
 • Autor del libroDomenec Badia Leblich
 • Fecha de publicación: 21/6/2005
 • EditorialLLIBRES DE L INDEX
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788495317797
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 98
 • Autor(a) de la reseña: Ana Sofía Molina
 • Fecha: 19/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.96 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 544
 • Incluye un resumen PDF de 65 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Viatges dAlí Bei és lobra de viatges més impactant del segle XIX europeu, escrita per Domènec Badia i Leblich, barceloní il.lustrat nascut en el si del funcionariat reformista europeu La fascinació pel món àrab i lIslam va fer que Domènec Badia, funcionari del rei Carles IV, volgués recollir informació per preparar una conspiració contra el sultanat del Marroc amb elements del poble amazic. La transformació de personalitat per esdevenir príncep àrab i musulmà, dascendència abbàssida, és el principi d un viatge que ens portarà al Marroc, Trípoli, Grècia, Egipte, Aràbia, Palestina, Síria i Turquia. Com a bon humanista, Alí Bei sap dart militar, zoologia, botànica, geologia, astronomia, geografia política, religió, historia, arts, urbanisme, arquitectura, arqueologia, aerostàtica, economia, a més de ser bon dibuixant i cartògraf i interessar per les llengües i les ètnies. Aquesta edició completa de tots els vitages, mapes i gravats del propi Alí Bei, el primer europeu que va entrar a la Meca torna a posar en mans dels lectors de la primera llengua dAlí Bei el de viatges que Alexander Humboldt o Richard Burton van adnurar.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - TXT - OEB - EPUB - DOC - DjVu - HTML - JPG. Compresión disponible Z - ZIP - CAB - RAR
 • Servidores habilitados: SendGB - Mediafire - Dropbox - FileServe - Torrent - DivShare - Google Drive - MEGA - Ivoox
Votar:

Otros libros de la editorial LLIBRES DE L INDEX

Otros libros del año 2005

Otros libros en el idioma Catalán