Descargar Somnis d Asfalt i Altres Narracions en PDF de Varios Autores

Descargar Somnis d Asfalt i Altres Narracions en PDF de Varios Autores año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Somnis d Asfalt i Altres Narracions
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 17/8/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497911238
 • Valoración del libro: 3.96 de un máximo de 5
 • Votos: 113
 • Autor(a) de la reseña: Nazaret Cuesta
 • Fecha: 5/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 112
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre recull la narració premiada en el III Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, convocat per l’Ajuntament de Vilabella, a banda d’una selecció de les obres presentades al certamen realitzada pel jurat. La narració que dóna títol al llibre, Somnis d’asfalt, és obra de Miquel Pascual Campillo, de Mollet del Vallès. La segueix una obra de Carles Dordella Cayuela, de Barcelona, titulada Univers, que va merèixer una menció especial a criteri del jurat. Les altres dues narracions que completen el volum són El parany, de Joan Rebagliato Nadal (Calella), i Temps afegit, de Maria Montalbà Bori Sellés (Barcelona). Pel que fa a aquestes dues darreres el jurat del III Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala (integrat per Jaume Aguadé i Sordé, Miquel M. Gibert i Pujol, David Rabadà i Vives, Francesc Roig i Queralt i Jaume Saltó i Coscolín) va recomanar-ne la publicació en el seu veredicte. Cossetània Edicions ha publicat els reculls dels altres dos premis de narrativa de Vilabella que han estat convocats fins al moment present. Es tracta d’Onze d’agost / Mili + 1 imaginàries i altres contes (Narrativa, 29) i Ni viu ni mort i altres narracions (Narrativa, 40).
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - TCR - AZW - EPUB - TXT - ODT - DOC - JPG. Compresión disponible ZIP - RAR - AZW
 • Servidores habilitados: MEGA - Dropbox - Google Drive - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2005

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea