Descargar Flor de neu i el Ventall Secret en PDF de Lisa See

Descargar Flor de neu i el Ventall Secret en PDF de Lisa See año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Flor de neu i el Ventall Secret
 • Autor del libroLisa See
 • Fecha de publicación: 6/1/2006
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429758825
 • Valoración del libro: 4.18 de un máximo de 5
 • Votos: 147
 • Autor(a) de la reseña: Valerie González López
 • Fecha: 11/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.77 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A la Xina del segle XIX les noies eren tancades i sotmeses a l'embenament dels peus per garantir-ne un matrimoni profitós. Recloses i totalment aïllades, ningú esperava d'elles que pensessin o tinguessin emocions. Però en un districte de la remota província de Hunan les dones van desenvolupar el seu propi codi secret per comunicar-se entre elles. El nushu o «escriptura de les dones» els permetia traçar missives als ventalls, brodar missatges als mocadors i escriure relats mitjançant els quals aconseguien compartir esperances, somnis i fites amb les seves laotongs, “ànimes bessones”, amb les quals mantenien un vincle emocional que durava tota la vida. Flor de Neu i el ventall secret recrea la història de l'Assutzena i Flor de Neu, dues dones que gràcies a aquest llenguatge mantingut en secret durant milers d'anys són capaces de trobar en l'amor i l'amistat el sentit de les seves vides. Amb precisió històrica i una gran càrrega lírica i emocional, aquesta novel·la aprofundeix en una de les relacions humanes més misterioses: l'amistat entre dones.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - DOC - DjVu - WORD - TXT - PML - MOBI. Compresión disponible 7-ZIP - JAR - RAR - CBC - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Ivoox - MEGA - Google Drive - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2006

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial EDICIONS 62