Descargar Sobre la Bellesa en PDF de Zadie Smith

Descargar Sobre la Bellesa en PDF de Zadie Smith año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sobre la Bellesa
 • Autor del libroZadie Smith
 • Fecha de publicación: 16/1/2006
 • EditorialRBA LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788478718061
 • Valoración del libro: 4.99 de un máximo de 5
 • Votos: 133
 • Autor(a) de la reseña: Adriana Llorens
 • Fecha: 29/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 448
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Sobre la bellesa retrata la vida de dues famílies de Nova Anglaterra que viuen a una distància que va molt més enllà de ser física. Els Belsey són liberals i moderns, una família nascuda arran del matrimoni de Howard Belsey, professor dart i intel·lectual dorigen britànic, i Kiki Simmonds, una afroamericana que treballa en un hospital. El matrimoni, amb tres fills adolescents i els seus respectius tràngols vitals, està vivint una crisi que els arrossegarà, fins i tot, a ladulteri. Daltra banda, els Kipp són una família negra, religiosa i conservadora. Quan Monty Kipps és convidat a donar classes al Wellington College, ell i els seus es toparan de ple amb una visió de la vida absolutament diferent de la seva, la dels Belsey, amb unes conseqüències del tot inesperades.A Sobre la bellesa, Zadie Smith ret un més que lloable homenatge al Howards End dE. M. Forster amb una història brillant que analitza el conflicte racial, les alegries i les decepcions de la vida de família, la institució del matrimoni, i les interferències entre el que és personal i el que és polític.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - XPS - PDF - TXT - PML - WORD. Compresión disponible CBC - CBZ - AZW4 - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - JumpShare - FileHosting - Depositfiles - Dropbox - Mediafire - Uploaded - ADrive - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial RBA LIBROS

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Zadie Smith

Otros libros en el idioma Catalán