Descargar La Novel·La de Genji en PDF de Murasaki Shikibu

Descargar La Novel·La de Genji en PDF de Murasaki Shikibu año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Novel·La de Genji
 • Autor del libroMurasaki Shikibu
 • Fecha de publicación: 4/2/2006
 • EditorialDESTINO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497100908
 • Valoración del libro: 4.09 de un máximo de 5
 • Votos: 58
 • Autor(a) de la reseña: Elena Martín González
 • Fecha: 14/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.36 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 450
 • Incluye un resumen PDF de 39 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L'intens desig amorós del príncep Genji el manté en un risc constant. Conegut com «el resplendent» per la seva extraordinària bellesa, el jove ha hagut de casar-se amb la filla d'un dels principals ministres de la cort, però s'enamora d'una de les dones del seu pare, l'emperador, de la qual tindrà un fill en secret. El seu anhel el condueix a noves relacions apassionades, i una d'aquestes esdevé l'excusa per a una conspiració que el condemna a l'exili. Davant aquesta injustícia, Genji determina enfrontar-s'hi. L'obra mestra japonesa La novel·la de Genji constitueix la primera novel·la psicològica de la literatura universal, de la qual està considerada un gran clàssic. Escrita a principis del segle XI, la seva autora, l'aristòcrata Murasaki Shikibu, retrata amb una subtilesa genial els sentiments i les passions. Alhora, el seu viu relat dels comportaments socials recrea de manera fascinant la sofisticació assolida en la màxima esplendor de la cort imperial Heian, establerta a Kyoto, on va produir-se una vigorosa eclosió de les arts.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - EPUB - DOC - PDF - FB2 - PPTX - PDB. Compresión disponible RAR - ZIP - TBZ - TAR.GZ - CPIO
 • Servidores habilitados: FreakShare - Dropbox - Mediafire - Google Drive - Torrent - Zippyshare - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Murasaki Shikibu

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial DESTINO