Descargar Taula Reservada en PDF de Dolors Borau

Descargar Taula Reservada en PDF de Dolors Borau año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Taula Reservada
 • Autor del libroDolors Borau
 • Fecha de publicación: 20/3/2006
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496521100
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 97
 • Autor(a) de la reseña: Paola Guillen
 • Fecha: 11/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: 15 relats que retraten les relacions humanes amb el món culinari de fons. Una extraordinària capacitat d’observació de la realitat quotidiana. Un magnífic debut Taula reservada és el debut d’una escriptora ben dotada per a l’observació psicològica i dels detalls, amb un estil directe i subtil. Les històries de Dolors Borau arrelen en la quotidianitat més immediata, en situacions on els personatges es debaten entre l’amor i la solitud, entre la incomunicació i el desig de ser acollits. Els uns gosen viure els bons moments; altres viuen amb amargor; uns tercers s’enfronten a la malaltia o a la mort. Tots busquen el seu lloc en el món, el seu lloc en els altres. Però, sovint, els mecanismes de la vida els resulten indesxifrables: «Mare, et deia que avui he tingut un malson perquè tot estava ple de marietes gegants tombades panxa amunt que bellugaven les cames així i així, i llavors, jo, les he destombades. I totes, d’una en una, han començat a volar.» Amb el món culinari com un fil que va cosint els relats –«de pollastre, només en menjàvem per Nadal, si en menjàvem», «la venjança és un plat que se serveix fred»–, Taula reservada és una immersió en la realitat més viva, més humana, més imprevisible: ja se sap que «en qualsevol moment la felicitat pot trucar-te a la porta».
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - WORD - PDF - DOC - FB2. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR.Z - XZ
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - MEGA - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Dolors Borau

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2006

Otros libros de la editorial ANGLE