Descargar Des del cor del Marroc en PDF de Josep Lluis Gonzalez

Descargar Des del cor del Marroc en PDF de Josep Lluis Gonzalez año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Des del cor del Marroc
 • Autor del libroJosep Lluis Gonzalez
 • Fecha de publicación: 20/4/2006
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497912174
 • Valoración del libro: 4.16 de un máximo de 5
 • Votos: 36
 • Autor(a) de la reseña: Trinidad Pino
 • Fecha: 22/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.75 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Des del cor del Marroc és una novel·la ambientada al Marroc -actual que reflecteix el pes de les tradicions magribines i els reptes de futur d’una societat immersa en una dinàmica imparable de canvis profunds. Exòtiques fantasies d’harem, mestres d’escoles alcoràniques, carícies prohibides, laberíntiques medines de carrerons humits i enteranyinats, prostitució a les nits ataronjades de Marràqueix, fonamentalisme religiós, assocs on es venen catifes que ja no volen, suburbis de barraques, patriotismes obligatoris, drogues, la mar blava i verda del jovent que vol emigrar, terrorisme: tot té cabuda en aquesta commovedora història que narra les aventures del Yazid, un marroquinet condemnat des d’abans de néixer a buscar el mític paradís de valls ufanoses i rius de mel d’on van ser irremissiblement foragitats els seus avantpassats andalusins. Josep-Lluís González va néixer a Sabadell el 1965. Es llicencià en filologia anglesa a Barcelona i, després de realitzar el doctorat a la Universitat d’Oxford, es va intal·lar definitivament al Regne Unit. Des del 1997 dirigeix el Departament d’Estudis Hispànics d’Eton College. També és col·laborador habitual del Catalonia Today, on ha publicat una sèrie d’articles divulgatius sobre narrativa, poesia i dramatúrgia catalanes en traducció anglesa. Lector i viatger infatigable, té un especial interès pel Magrib amb la seva història secular i una rica tradició literària encara poc coneguda a casa nostra. És autor de diversos relats i la seva primera novel·la, L’esguard d’Orfeu, que recrea la vida del Baró de Maldà a la Barcelona aristocràtica de les darreries del segle xviii, va ser guardonada el 2002 amb el Premi Plaerdemavida.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - LIT - MOBI - TCR - EPUB - ODT - WORD - TXT. Compresión disponible TZO - DMG - RAR - LHA - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - Depositfiles - Google Drive - Zippyshare - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán