Descargar L Ultima Hora de l Ultim dia en PDF de Jordi Soler

Descargar L Ultima Hora de l Ultim dia en PDF de Jordi Soler año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Ultima Hora de l Ultim dia
 • Autor del libroJordi Soler
 • Fecha de publicación: 17/1/2007
 • EditorialRBA LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788489662537
 • Valoración del libro: 4.23 de un máximo de 5
 • Votos: 191
 • Autor(a) de la reseña: Jorge Ruiz Martínez
 • Fecha: 26/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.97 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A lexili, una família catalana sinstal"la a la hisenda La Portuguesa, al bell mig de la selva mexicana. Amb els anys, la família, que espera amb ingènua energia la caiguda de Franco i ladveniment de la República, va arrelant en aquest terreny salvatge en què només sobreviuen les coses que sempre hi han existit. En una extraordinària peripècia vital, el protagonista va descobrint les parts permeables i les paradoxes de dos mons -ladvenedís i el preexistent- en un sol lloc.Una família que intenta adaptar-se a un entorn on les normes sinventen cada dia; la violència de la tia Marianne que, amb un trastorn psicològic, colpejava la mare del protagonista fins a fer-li sortir sang; un elefant; lalcohol que unia patrons i natius; els xantatges de les autoritats locals; el menyspreu duns indígenes que coneixien la reticència de la selva a acceptar estranys són alguns dels primers records del protagonista que torna molts anys després a aquell lloc per solucionar un petit problema burocràtic.El descobriment de la vida, de la crueltat de la bogeria, de la intensitat de la selva, de les insalvables diferències socials són alguns dels elements de què se serveix Jordi Soler en aquesta novel"la esplèndida de personatges i situacions extraordinàries.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - TXT - DOC - EPUB - ODT - PML - JPG. Compresión disponible CBC - ZIP - TAR.GZ - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Mediafire - Openload - Dropbox - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2007

Otros libros del autor Jordi Soler

Otros libros de la editorial RBA LIBROS