Descargar La Taca Negra en PDF de Balcells Salvador

Descargar La Taca Negra en PDF de Balcells Salvador año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Taca Negra
 • Autor del libroBalcells Salvador
 • Fecha de publicación: 4/12/2007
 • EditorialMETEORA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788495623546
 • Valoración del libro: 4.06 de un máximo de 5
 • Votos: 82
 • Autor(a) de la reseña: Marcos Sánchez Martín
 • Fecha: 6/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.18 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una fuita de petroli al port de Tarragona provoca una marea negra que s’estén fins al cap de Salou. Enmig de les tasques de neteja apareix, ocult entre el rocam de la costa, el cadàver mutilat d’una dona jove. Mentrestant, en una ciutat del Gran Nord rus, enllà del Cercle Polar àrtic, els pares d’Irina Grosnina fa mesos que han perdut el contacte amb la seva filla i recorren a un conegut amb un càrrec polític important al govern de Moscou. Al voltant de Tarragona, la recerca policíaca, en un entorn de prostitució de luxe, s’enrareix amb la implicació d’un magnat rus de les finances i d’un destacat polític local. Emili Espinosa, sotsinspector dels Mossos d’Esquadra, policia intuïtiu, solitari i malparlat, es veu forçat a treballar en el cas juntament amb un col·lega enviat per Moscou. Tot plegat es va complicant amb un seguit d’efectes col·laterals que acaben superant la capacitat de reacció dels protagonistes. La taca negra descriu, sovint cruament, uns ambients de gran sordidesa en uns llocs excessivament propers perquè els puguem ignorar. La facilitat de moviments de màfies estrangeres relacionades amb l’explotació sexual i els reductes de depravació en què es belluguen certs personatges de la novel·la ens parlen d’una realitat que s’entesta a sortir a la llum a través d’aquesta obra de ficció, que culmina amb un final obert i sorprenent.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - TXT - PDF - DOC - EPUB - WORD. Compresión disponible TAR - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - Google Drive - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea