Descargar Angels i Retrats en PDF de Helena Soler I Puig

Descargar Angels i Retrats en PDF de Helena Soler I Puig año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Angels i Retrats
 • Autor del libroHelena Soler I Puig
 • Fecha de publicación: 12/3/2007
 • EditorialABADIA EDITORS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496292765
 • Valoración del libro: 4.65 de un máximo de 5
 • Votos: 103
 • Autor(a) de la reseña: Alba Carbonell
 • Fecha: 22/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.83 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 134
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els relats d‘;àngels i retrats, des la tendresa i la complicitat, mostren un munt de petites vivències humanes que ens produeixen joia i dolor, pèrdues i guanys, emocions i sorpreses, esperances i desencisos, en definitiva, retalls palpables de vida, perquè tots recordem aquells mots de Meredith: “My dear, these things are life”. Ara bé, Helena Soler i Puig ho fa pintant amb paraules l’atmosfera en què es mouen els seus personatges, oferint-nos la textura del més petit detall —una flor, una flaire, un menjar...—, la precisió del gradient dels seus afectes i sentiments. Des dels “flaix” gairebé instantani de les “Natures vives”, que serveixen d’enllaç entre els diversos blocs narratius, fins a les narracions més extenses, arreu plana aquest enjòlit narratiu assolit des del seu repte d’acostament i penetració. Vet aquí els “retrats”. Però, enllà d’allò més palpable de la nostra existència i d’aquelles rèpliques de ficció que elaboren els veritables escriptors, hi ha fets inquietants tan intangibles com inexplicables que ens enlairen i catapulten per damunt de la quotidianitat més tel·lúrica i material. Vet aquí els “àngels” o allò d’angèlic que s’amaga en el pèlag de les nostres experiències comunes i que l’autora d’aquest aplec sap destriar esplèndidament tot fascinant-nos amb la seva prosa. La novel·lista Maria Barbal, que l’avala amb el seu pròleg, parla d’un esclat “que dota d’optimisme la majoria de les narracions del recull” i que, subratllant-ho com un fet infreqüent en la nostra prosa, qualifica com “d’esquitx de màgia”.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - WORD - EPUB. Compresión disponible ZIP - RAR - CHM
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - MEGA - Google Drive - Dropbox - Hostr
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial ABADIA EDITORS

Otros libros del año 2007

Otros libros en el idioma Catalán