Descargar Dues Rulots en PDF de Marina Lewycka

Descargar Dues Rulots en PDF de Marina Lewycka año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Dues Rulots
 • Autor del libroMarina Lewycka
 • Fecha de publicación: 2/1/2008
 • EditorialLA CAMPANA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496735125
 • Valoración del libro: 4.31 de un máximo de 5
 • Votos: 88
 • Autor(a) de la reseña: Isaac Gómez Gómez
 • Fecha: 20/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.92 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 376
 • Incluye un resumen PDF de 43 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En un entorn idíl·lic, enmig del camp anglès, hi ha dues rulots. Un vespre d'estiu, els collidors de maduixes es preparen per celebrar un aniversari. Però qui cull maduixes avui dia? Els ucraïnesos: Irina, que acaba de baixar de l'autobús de Kíev i es deleix per trobar l'amor autèntic amb un anglès romàntic; Andriy, el fill de miner de l'altra Ucraïna. Els polonesos: Tomasz, admirador de Bob Dylan (la pudor de les seves vambes és un malson per als companys de rulot); Yola, la baixeta i voluptuosa supervisora de la colla; Marta, la seva neboda, molt religiosa, que cuina l'àpat d'aniversari. I també Vitaly, el rei del nou món dels mòbils; dues noies xineses; Emmanuel, de Malawi, que ha anat a Anglaterra a buscar la seva germana. I, encara que no els pot ajudar a collir maduixes, també hi ha el gos... Aquesta colla no ho sap, però el camp anglès és ple de perills. Empresaris explotadors i gàngsters amb pistola amenacen la seva pacífica existència. Hauran de deixar les maduixes i fugir per grups -polonesos, xinesos...- i després de separar-se, alguns es perdran i d'altres, després de moltes peripècies, es retrobaran i seguiran el seu destí. Dues rulots és un nou encert de Marina Lewycka, l'autora del gran èxit La Petita història dels tractors en ucraïnès, publicat en 24 països.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - EPUB - WORD - TXT - FB2. Compresión disponible EML - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - SendSpace - Dropbox - Mediafire - Torrent - MyUpload - Gett - WeTransfer - 4Shared
Votar:

Otros libros de la editorial LA CAMPANA

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán