Descargar El Pavello de les Peonies en PDF de Lisa See

Descargar El Pavello de les Peonies en PDF de Lisa See año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Pavello de les Peonies
 • Autor del libroLisa See
 • Fecha de publicación: 4/12/2008
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429761191
 • Valoración del libro: 4.64 de un máximo de 5
 • Votos: 44
 • Autor(a) de la reseña: Emilio Fernández Sánchez
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 360
 • Incluye un resumen PDF de 32 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: “La mare m’havia educat perquè mai no mostrés els meus sentiments, però quan llegia El pavelló de les peònies sentia  força coses: amor, tristesa, felicitat. Ara que veia la història representada al meu davant, les meves emocions creixien...” . Amagada darrere les gelosies del jardí, la Peònia assisteix per primera vegada a la representació d’El pavelló de les peònies, una de les òperes xineses més famoses de tots els temps, però prohibida a les dones perquè les indueix a comportaments impropis. Som a la Xina del segle XVII. Les noies de bona família han estat educades per obeir. No poden  triar el seu marit, però ningú no els pot impedir somiar en l’amor. Aquella nit, la Peònia decideix somiar. I el seu destí, com el de l’heroïna de l’òpera, queda estroncat per sempre. Com ja va fer a Flor de Neu i el ventall secret (2006), Lisa See continua en la línia d’exploració del passat i es capbussa en uns fets reals: la història de tres dones xineses que, una després de l’altra, es van casar amb el mateix marit i juntes van escriure El comentari de les tres vídues (1694); aquesta obra és un compendi de reflexions i opinions sobre El pavelló de les peònies, òpera que encara avui provoca les crítiques i censures del govern xinès. “Extraordinària. De nou Lisa See pren un capítol desconegut de la història xinesa, es documenta minuciosament sobre els costums i les creences de l’època, i el converteix en una magnífica novel·la. Molt recomanable.”, Library Journal
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - PDF - WORD - PDB - TCR - EPUB. Compresión disponible ZIP - RAR - BZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Dropbox - Google Drive - Torrent - DivShare - JustBeamit - FileNurse
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Lisa See

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros del año 2008