Descargar Desembre en PDF de Joan Baptista Xuriguera

Descargar Desembre en PDF de Joan Baptista Xuriguera año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Desembre
 • Autor del libroJoan Baptista Xuriguera
 • Fecha de publicación: 25/2/2008
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496061996
 • Valoración del libro: 3.91 de un máximo de 5
 • Votos: 154
 • Autor(a) de la reseña: Siria González Sánchez
 • Fecha: 6/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 264
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Desembre és un fidel reflex de lideari polític que Joan Baptista Xuriguera (Menàrguens, 1908 - Barcelona, 1987) va mantenir de 1930 fins a lexili, vinculat sempre al comunisme més heterodox. El rerefons de la novel•la, com puntualitza el subtítol, és laixecament fracassat contra la monarquia que va produir-se a Jaca el 12 de desembre de 1930 a càrrec del capità Fermín Galán que, des de la localitat aragonesa, va proclamar la República. Dos dies després de la insurrecció, va celebrar-se un consell de guerra que culminà amb l’afusellament dels capitans Galán i García Hernández. L’obra respon, tot i la imprecisió que pot aplicar-se al terme, al qualificatiu de social, una literatura de caire testimonial, amb l’objectiu de presentar una societat el més versemblant possible entre dos pols oposats: els treballadors i els estudiants d’una banda i el poder establert (militar, religiós i governamental) de l’altra. Bon narrador d’històries, l'autor -convençut de la capacitat regeneracionista de la literatura- situa els seus personatges en els mateixos problemes que el lector pot trobar-se si se submergeix en les pàgines de Desembre.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - EPUB - CSV - RB - DOC - PDF. Compresión disponible TAR.LZO - RAR - TAR.BZ - ZIP - RZ
 • Servidores habilitados: FileServe - Dropbox - Hostr - Torrent - Google Drive - Ivoox - Openload - FreakShare - MEGA - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Joan Baptista Xuriguera

Otros libros del año 2008

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea