Descargar Les Senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007) en PDF de Pep Coll

Descargar Les Senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007) en PDF de Pep Coll año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007)
 • Autor del libroPep Coll
 • Fecha de publicación: 18/3/2008
 • EditorialEDICIONS PROA S.A
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788484371441
 • Valoración del libro: 4.64 de un máximo de 5
 • Votos: 101
 • Autor(a) de la reseña: Santino Jiménez Martínez
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.91 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 32 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Les senyoretes de Lourdes és una novel·la sobre la vida de Bernardette Soubirous, la nena que l'any 1858 va assegurar que havia vist una senyoreta amb un vestit blanc en una cova propera al poble. De bon principi els veïns de Lourdes van interpretar l'aparició de manera diferent: que era una fada de les que habitaven la cova, o que es tractava de l'esperit d'una beata morta feia uns mesos, o que s'havien despertat els dimonis ancestrals de la muntanya. Fins i tot s'ironitzava assegurant que el suposat fantasma era la dona del farmacèutic que s'havia citat amb el seu amant... Qui no teoritzava era l'única vident, una humil adolescent asmàtica que es referia a l'aparició com a Allò. Fins a les últimes visions, quan els milers de pelegrins que acudien a la cova no tenien aturador, la nena no va acceptar, a suggeriment d'un sacerdot de Lourdes, que era la Mare de Déu. En realitat, aquella primavera, allò que van despertar les visions de Bernadette van ser les il·lusions i els desenganys, les enveges i els odis, l'ambició de diners i de poder. Pep Coll reconstrueix els orígens del santuari més important del catolicisme, retrata amb vigor cadascun dels personatges històrics implicats en les aparicions i ens acosta al drama terrible d'una nena malalta que es volia amagar de les multituds i que no se'n va sortir. Ni en vida, ni morta.
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW3 - TXT - PDF - EPUB - DOC - WORD - PDB. Compresión disponible RAR - BZ2 - ZIP - TZO
 • Servidores habilitados: MEGA - Uploaded - Dropbox - FileHosting - FreakShare - Gett - Depositfiles - Mediafire - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS PROA S.A

Otros libros del autor Pep Coll

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea