Descargar L Altra Bolena en PDF de Philippa Gregory

Descargar L Altra Bolena en PDF de Philippa Gregory año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Altra Bolena
 • Autor del libroPhilippa Gregory
 • Fecha de publicación: 19/4/2008
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466409032
 • Valoración del libro: 4.09 de un máximo de 5
 • Votos: 118
 • Autor(a) de la reseña: Florencia De la cruz
 • Fecha: 30/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.81 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 712
 • Incluye un resumen PDF de 66 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Mary Bolena només té catorze anys quan inicia una relació adúltera amb el rei Enric VIII. Aquesta relació durarà diversos anys i en naixeran dos fills. Les tornes, però, canvien quan la seva astuta i perversa germana Anna passa a ser la confident i consellera del rei. A poc a poc, Anna aconseguirà convertir-se en l’amant del rei i desplaçarà Maria; fins i tot, arribarà ordir un pla per desfer-se de la reina Caterina d’Aragó.En aquesta fascinant novel·la guanyadora del Premi Parker, l’escriptora anglesa Philippa Gregory reconstrueix un episodi poc conegut de la vida d’Anna Bolena: la ferotge rivalitat que va haver-hi entre ella i la seva germana per tal de conquerir el cor del rei Enric VIII. Amb gran rigor històric, l’autora ens transporta als elegants escenaris de l’època i ens endinsa en les passions d’uns personatges atrapats entre els seus sentiments més íntims i el seu ineludible paper dins la societat. Una apassionant història sobre les trampes del poder i el preu de l’ambició, duta a la gran pantalla de la mà de les actrius Scarlett Johansson i Natalie Portman. L’altra Bolena ha estat publicada a vint-i-sis països i ha venut més d’un milió d’exemplars només als Estats Units.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - DOC - LRF - RB - BMP - AZW - EPUB - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - DEB
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - Torrent - Dropbox - MEGA - 4Shared
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros del año 2008

Otros libros del autor Philippa Gregory

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea