Descargar Kafka a la Platja en PDF de Haruki Murakami

Descargar Kafka a la Platja en PDF de Haruki Murakami año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Kafka a la Platja
 • Autor del libroHaruki Murakami
 • Fecha de publicación: 29/5/2008
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496863750
 • Valoración del libro: 4.2 de un máximo de 5
 • Votos: 129
 • Autor(a) de la reseña: Alonso Bustamante
 • Fecha: 14/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 576
 • Incluye un resumen PDF de 60 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Després de l’èxit aclaparador de Tòquio Blues, arriba una esplèndida novel·la que narra les desventures de dos carismàtics i extraordinaris personatges. Kafka Tamura és un estudiant solitari i disciplinat que un bon dia decideix fugir de casa i agafa un autobús en direccció a Takamatsu, un poble escollit a l’atzar, on trobarà una biblioteca privada per passar les hores i completar la seva educació autodidacta. Paral·lelament, la plàcida vida del vell Nakata, un home que parla amb els gats i està marcat per un accident d’infància que el va deixar mutil·lat, canviarà de manera tràgica i irreversible. Les odissees personals i sempre paral·leles d’aquests dos personatges convergeixen en una rica, suggerent i magnífica tragicomèdia construïda amb el ritme àgil, la delicadesa poètica i la destresa narrativa pròpies de Murakami, que demostra, una vegada més, la seva capacitat per crear personatges anodins i alhora excepcionalment seductors.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - WORD - TXT - TXTz - DOC - EPUB - PDF. Compresión disponible 7Z - CBR - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Google Drive - Mediafire - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2008

Otros libros de la editorial LABUTXACA

Otros libros en el idioma Catalán