Descargar Vint-I-Quatre Hores d una Dona Sensible en PDF de Constance De Salm

Descargar Vint-I-Quatre Hores d una Dona Sensible en PDF de Constance De Salm año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Vint-I-Quatre Hores d una Dona Sensible
 • Autor del libroConstance De Salm
 • Fecha de publicación: 27/7/2008
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496970434
 • Valoración del libro: 4.71 de un máximo de 5
 • Votos: 44
 • Autor(a) de la reseña: Sergio Ramirez
 • Fecha: 17/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.33 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 136
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: 46 cartes que expressen 24 hores de febre, dubte i desesperació amorosa. «Ens trobem davant d’una autèntica novel·la psicològica desenvolupada magistralment; tal vegada per això la reedició del llibre a França el 2007 es convertí en un best-seller i se’n vengueren quasi cent mil exemplars.» (del «Pròleg» de Carme Riera) La novel·la que va inspirar Stephan Zweig Corre l’any 1814. A la sortida de l’òpera, la nostra heroïna veu desaparèixer el seu amant dins d’una calessa acompanyat d’una altra dona… Al llarg de les vint-i-quatre hores que seguiran a aquest esdeveniment, una eternitat, escriu quaranta-sis cartes que reflecteixen el remolí d’emocions que li oprimeixen el cor, a poc a poc esquinçat per la gelosia, l’amor i la desesperació. Quaranta-sis cartes que expressen, en una llengua d’un refinament i una precisió inaudites, l’exasperació amorosa i la violència de sentiments nascuts, en definitiva, d’un malentès… Veritable joia en miniatura –fins ara inèdita tant en català com en castellà–, aquesta novel·la epistolar va ser publicada l’any 1824 i es va presentar com una exploració sobre la gelosia i les seves angoixes. «La proesa consisteix a analitzar la passió en carn viva i mantenir alhora una mirada incisiva… Visiblement, el gran escriptor austríac Stefan Zweig es va inspirar en aquesta novel·la per escriure Vint-i-quatre hores en la vida d’una dona… Tornem doncs a l’original. És una benedicció.» (Jacques-Pierre Amette, Le Point) «És exquisida, extrema. És l’amor boig, furiós, en la seva expressió més bella.» (Delphine Peras, L’
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - EPUB - PDF - TXT. Compresión disponible LZMA - CHM - RAR - ZIP - RPM
 • Servidores habilitados: FreakShare - MEGA - Torrent - Mediafire - Google Drive - Dropbox - Depositfiles
Votar:

Otros libros del año 2008

Otros libros en el idioma Catalán