Descargar El Consol en PDF de Anna Gavalda

Descargar El Consol en PDF de Anna Gavalda año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Consol
 • Autor del libroAnna Gavalda
 • Fecha de publicación: 20/9/2008
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429761245
 • Valoración del libro: 4.47 de un máximo de 5
 • Votos: 123
 • Autor(a) de la reseña: Amaro Valls
 • Fecha: 12/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.49 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 544
 • Incluye un resumen PDF de 60 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Charles Balanda té quaranta-set anys i porta una vida que molta gent envejaria: una feina d’arquitecte d’èxit, viatges amunt i avall i, regularment, breus estades a París amb la seva família. La notícia de la mort de l’Anouk, però, un vell amor d’infantesa i joventut, farà trontollar tot aquest món d’aparent perfecció. Balanda perd la son, la gana i, de cop i volta, tots els plans i projectes deixen d’interessar-li. Les llums i ombres de la seva ja llarga vida se li ofereixen amb tota cruesa. Seran dues dones -el record de l’Anouk i la trobada amb la Kate- el que li donarà forces per emprendre un gir radical. Tendra i plena d’humor, El consol és, en essència, una història d’amor. Un tractat de l’arquitectura interior i de les emocions sobre les quals es pot construir i donar sentit a la vida. “Molts dels dos milions de francesos que llegeixin El consol acabaran la novel·la i diran: Magnífica.”, Le Point “Anna Gavalda sap seduir. Sap com captar la vida en el seu moviment diari, amb tota la seva intensitat. Reprodueix amb nitidesa i eficàcia les emocions més senzilles. Literàriament parlant, és filla de Françoise Sagan i Claude Sautet.” Jérôme Garcin, Le Nouvel Observateur
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - EPUB - TXT - PDF - PPT. Compresión disponible TBZ2 - ZIP - ALZ - RAR - TZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Torrent - Ivoox - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán