Descargar La Casa de la Mesquita en PDF de Kader Abdolah

Descargar La Casa de la Mesquita en PDF de Kader Abdolah año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Casa de la Mesquita
 • Autor del libroKader Abdolah
 • Fecha de publicación: 2/9/2008
 • EditorialRBA LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788498673074
 • Valoración del libro: 4.65 de un máximo de 5
 • Votos: 195
 • Autor(a) de la reseña: Gabriela Vila
 • Fecha: 28/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.86 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Fa vuit-cents anys que, generació rere generació, la família de l Aga Djan gaudeix d una posició important a la ciutat: des que hi viuen, d aquesta família n ha sortit el líder espiritual de la mesquita. I si bé l imam és un home important, tan important, o més, és l Aga Djan, un gran mercader de catifes que controla el basar. Aquest comerciant honest viu seguint les normes que mana l alcorà i utilitza la seva influència per garantir el benestar de tothom qui l envolta. L aparició d un corrent radical controlat pels aiatol"làs i el cop d estat que Khomeini prepara des de París aboquen la societat iraniana a una situació molt tensa; els amics esdevenen enemics, l amor es converteix en odi. Ni l Aga Djan no pot aturar-ho. La casa de la mesquita és una novel"la increïblement rica pel que fa a les informacions de caire cultural i polític. És també una obra digna d admiració quant a la dosi de saviesa, humanitat, coratge i de sentiment artístic que desprèn en incidir en tots els drames privats i nacionals que descriu, sense cercar cap efecte tràgic. De les seves pàgines també transpira la dignitat melancòlica de l emigrant. Ha estat seleccionada pels lectors holandesos entre les 10 millors lectures en llengua holandesa de tots els temps, al costat dels grans autors clàssics holandesos com Harry Mulisch, Gerard Reve i W. F. Hermans, i ha suposat el salt de l autor cap a un públic massiu.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - DOC - WORD - TCR - RB - PDF - PPT. Compresión disponible DMG - TGZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Copiapop - Mediafire - MEGA - JustBeamit - WeTransfer - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Kader Abdolah

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea