Descargar L Home Dels Pijames de Seda (Premi Prudenci Bertrana 2009) en PDF de Marius Carol

Descargar L Home Dels Pijames de Seda (Premi Prudenci Bertrana 2009) en PDF de Marius Carol año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Home Dels Pijames de Seda (Premi Prudenci Bertrana 2009)
 • Autor del libroMarius Carol
 • Fecha de publicación: 20/10/2009
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466410885
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 114
 • Autor(a) de la reseña: Ariadna Peres
 • Fecha: 10/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.01 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Palamós, estiu del 1962. Truman Capote acabava de comprar dues ampolles de ginebra, una de vermut sec i unes olives en una pastisseria del carrer Major de Palamós quan va descobrir en un diari de la llibreria del davant que la seva gran amiga Marilyn Monroe havia mort a causa d’una sobredosi de somnífers. Així comença aquesta novel•la, en què l’autor recrea els tres llargs estius (d’abril a octubre) que Capote va passar a la Costa Brava, redactant la que estava convençut que seria la seva obra mestra, A sang freda. L’autor nord-americà, a qui li agradava escriure al llit, amb els seus pijames de seda i un llapis de punta fina, es va refugiar a Palamós, fugint de les festes de Manhattan on era l’estrella convidada. S’hi va instal•lar amb Jack, la seva parella, i la companyia d’un buldog vell, un caniche blanc i una gata siamesa. La seva estada va passar pràcticament desapercebuda i només se’n té constància per unes línies a la revista local Proa i pel testimoni d’alguns palamosins. La novel•la de Màrius Carol ens descobreix com era la Costa Brava de Capote, el neguit de l’escriptor per saber si els dos criminals de la matança de Kansas en què es va inspirar acabarien penjats o no, i també el cercle d’amistats que el van venir a visitar, entre les quals hi havia Lee Radziwill, la germana de Jacqueline Kennedy, que va comprometre’s a portar el president a passar un dies en aquell racó de la Mediterrània, pocs mesos abans de l’atemptat a Dallas.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PPTX - PDF - EPUB - DOC - PML - TXT - WORD - OEB. Compresión disponible GZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: WeTransfer - Dropbox - MEGA - Google Drive - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Marius Carol

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros del año 2009