Descargar Contes en PDF de John Cheever

Descargar Contes en PDF de John Cheever año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Contes
 • Autor del libroJohn Cheever
 • Fecha de publicación: 23/12/2009
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788499300184
 • Valoración del libro: 4.05 de un máximo de 5
 • Votos: 80
 • Autor(a) de la reseña: Inhué Tapia
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.17 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 880
 • Incluye un resumen PDF de 83 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: John Cheever és un dels escriptors més llegits i influents de la literatura americana contemporània. Publicat per Edicions Proa per primera vegada en català The Stories of John Cheever, i ara a labutxaca, presentem una tria de les seves millors narracions feta pel mateix autor. Aquesta antologia recull, destil•lada, una trajectòria de gairebé tres dècades, i en ser publicada, l’any 1979, va obtenir el premi Pulitzer i el National Book Critics Award. En les seves narracions, denses i complexes com novel•les, Cheever ens parla dels americans que viuen als suburbis de Nova Anglaterra o als barris més residencials de Manhattan. La seva mirada capta amb gran riquesa de matisos els problemes matrimonials, les aspiracions d’una classe mitjana que viu per damunt de les seves possibilitats, la solitud dels perdedors, però també la gràcia que reben els que mantenen la fe i l’esperança per damunt de totes les misèries de la vida. Com escriu el mateix Cheever al seu prefaci, «aquestes històries a vegades sembla que ens parlin d’un món perdut quan a la ciutat de Nova York encara hi vessava la llum del riu, quan encara podies sentir els quartets de Benny Goodman al quiosc de la cantonada, quan gairebé tothom anava amb barret pel carrer».
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - PDF - TXT - DOC. Compresión disponible ALZ - TGZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - WeTransfer - Torrent - Ivoox - MEGA - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial LABUTXACA

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2009