Descargar La Tendresa Dels Llops en PDF de Stef Penney

Descargar La Tendresa Dels Llops en PDF de Stef Penney año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Tendresa Dels Llops
 • Autor del libroStef Penney
 • Fecha de publicación: 24/12/2009
 • EditorialRBA LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788498674477
 • Valoración del libro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 58
 • Autor(a) de la reseña: Josué González Fernández
 • Fecha: 23/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.75 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 448
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Canadà, 1867. Mentre l'hivern deixa constància de la seva implacable duresa al petit poble de Dove River, un home és brutalment assassinat, i al mateix temps desapareix un noi de 17 anys. Les petjades que surten de la cabana de l'home assassinat porten cap al nord, més enllà del bosc i de la tundra. Enmig d'aquesta violència insospitada, comença a arribar gent a Dove River: periodistes, treballadors inexperts de la Hudson's Bay Company, caçadors, comerciants& ¿però volen resoldre el crim, o només explotar-lo i treure'n benefici? Els habitants (i els nouvinguts) de Dove River emprenen la recerca cap al nord, seguint les misterioses petjades, enmig d'un paisatge desolador només habitat per animals salvatges, fugitius i bojos. Alguns busquen un assassí, uns altres les germanes perdudes fa 17 anys i alguns fins i tot cerquen el rastre d'una tribu oblidada de nadius americans& Entre els que parteixen hi ha una dona que, sense saber-ho, farà el viatge més important de la seva vida. És la mare del jove, que sent la necessitat de netejar el nom del seu fill. Tot plegat, just abans que la neu caigui i cobreixi les petges del passat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - ODT - TXT - FB2 - PDF - TXTz - DOC - EPUB. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR.XZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - Torrent - MEGA - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2009

Otros libros en el idioma Catalán