Descargar Anima de Bolero en PDF de Isidor Consul

Descargar Anima de Bolero en PDF de Isidor Consul año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Anima de Bolero
 • Autor del libroIsidor Consul
 • Fecha de publicación: 24/3/2009
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497874496
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 30
 • Autor(a) de la reseña: Juan Andrés Marcos
 • Fecha: 7/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.41 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: ànima de bolero, obra pòstuma d'Isidor Cònsul, recopila els contes publicats anteriorment en diversos llibres col•lectius amb alguns d'inèdits. A manera de crònica i amb el rerefons de la guerra civil, s'endinsa en el temps, en el paisatge de Ponent, per tal de donar vida als personatges i a la gent que han format part del seu univers personal i literari. Cònsul revisa i torna a recrear amb paraules noves aquella mirada nostàlgica a un món perdut, o a punt de perdre's, a través d'un entramat d'històries que comparteixen protagonistes i sensacions, que traspuen quotidianitat i universalitat, i que li permeten plantejar qüestions com ara l'honestedat, la traïció -des del punt de vista del traït però també del traïdor, en dues narracions paral•leles- o l'amor. Aquest volum no és en cap cas una obra inacabada, sinó ben al contrari, inacabable, de múltiples lectures. A través de la riquesa de les seves pàgines i amb una llengua fidel a la parla col•loquial de l'època, hi descobrim una celebració a la vida en aquest paisatge que el va veure néixer i en la trama subterrània d'un conflicte que va marcar fortament el caràcter d'un país i la seva gent. ànima de bolero ens mostra una faceta rellevant de la calidoscòpica figura d'Isidor Cònsul.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - TXT - EPUB - PDF. Compresión disponible ZIP - DEB - JAR - RAR
 • Servidores habilitados: Hostr - Torrent - Google Drive - 4Shared - JumpShare - Mediafire - Openload - MEGA - Dropbox - MyUpload
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial EMPURIES

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2009