Descargar Comença la Nostra Historia en PDF de Tobias Wolff

Descargar Comença la Nostra Historia en PDF de Tobias Wolff año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Comença la Nostra Historia
 • Autor del libroTobias Wolff
 • Fecha de publicación: 18/3/2009
 • EditorialRBA LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788498675221
 • Valoración del libro: 3.98 de un máximo de 5
 • Votos: 176
 • Autor(a) de la reseña: Matthew Andrade
 • Fecha: 27/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.28 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 336
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un dels millors narradors actuals lliura la seva primera col·lecció de contes en més d'una dècada: deu potents nous contes, publicats junt amb una vintena de clàssics, textos on mostra altra vegada la seva mestria. Ara torna a les llibreries amb noves històries -sobre la lluita pel propi temps, l'experiència del primer amor o l'enterrament de la mare- que presenten tota una varietat de personatges en circumstàncies alhora quotidianes i extraordinàries: un marine retirat a la universitat mentre el seu fill s'entrena per anar a l'Iraq, un advocat que accepta un encàrrec difícil, un americà a Roma que li perdona la vida a la gitana que li ha robat la cartera... Escriptor i editor de The Vintage Book of American Short Stories. Ha rebut, entre d'altres, el PEN/Malamud Award, el Rea Award i l'Story Prize per la seva excel·lència com a escriptor de contes; el Los Angeles Times Book Prize i el PEN/Faulkner Award. És autor dels reculls de contes Al jardí dels màrtirs nord-americans, Back in the World i La nit en qüestió, de la novel·la curta The Barracks Thief, de la novel·la La vella escola (publicada per La Magrana) i de les narracions autobiogràfiques This Boy's Life i In Pharaoh's Army. Viu al nord de Califòrnia i és professor de la Universitat de Stanford.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - PRC - PDF - PPT - DOC - EPUB - AZW3 - DjVu. Compresión disponible ISO - RAR - TAR - TAR.BZ - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Dropbox - Torrent - MyUpload - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2009

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial RBA LIBROS

Otros libros del autor Tobias Wolff