Descargar Trilogia Deptford (Catala) en PDF de Robertson Davies

Descargar Trilogia Deptford (Catala) en PDF de Robertson Davies año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Trilogia Deptford (Catala)
 • Autor del libroRobertson Davies
 • Fecha de publicación: 17/6/2009
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788497874502
 • Valoración del libro: 4.55 de un máximo de 5
 • Votos: 85
 • Autor(a) de la reseña: Lorena López Vásquez
 • Fecha: 22/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.45 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 880
 • Incluye un resumen PDF de 101 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen:  La trilogia de Deptford, que inlcou El cinquè en joc (guanyador del Premi Llibreter 2007), Mantícora i El món de les meravelles, ressegueix les vides de Boy Stauton, Dunstan Ramson i Paul Dempster. De ben petits, Boy llança una bola de neu amb una pedra a dins a Dunstan Ramson, i quan aquest l’esquiva, la bola topa amb una dona embarassada. L’ensurt i la histèria precipiten el part, i Paul Dempster neix prematurament, petit i fràgil. Les vides dels tres personatges quedaran inevitablement marcades, i profundament lligades. Al cor de la trilogia, l’incògnita i l’exploració de la culpa. En la més pura tradició moral nord-americana (i amb el toc exòtic de Canadà), les novel•les exploren la culpa, els lligams familiars, la vida en un poble petit, la venjança. El cinquè en joc és una carta autobiogràfica escrita per Dunstan quan es jubila de director d’escola; la culpa l’ha tormentat tota la vida. El protagonista de Mantícora és el fill de Boy Stauton, David, i El món de les meravelles narra la vida de Paul Dempster, segrestat quan era petit per un mag que el convertirà en un dels prestidigitadors més importants d’Europa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PML - XPS - PDF - HTMLZ - MOBI - EPUB - TXT - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR.7Z
 • Servidores habilitados: Google Drive - FileNurse - Dropbox - FileHosting - Torrent - Uploaded - Mediafire - MEGA - SendSpace
Votar:

Otros libros de la editorial EMPURIES

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Robertson Davies