Descargar Una Historia d Amor i Censura a l Iran en PDF de Shahriar Mandinapour

Descargar Una Historia d Amor i Censura a l Iran en PDF de Shahriar Mandinapour año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Una Historia d Amor i Censura a l Iran
 • Autor del libroShahriar Mandinapour
 • Fecha de publicación: 21/4/2010
 • EditorialEDICIONS PROA S.A
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788482568836
 • Valoración del libro: 4.85 de un máximo de 5
 • Votos: 170
 • Autor(a) de la reseña: Pilar García Martínez
 • Fecha: 15/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.09 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 352
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Novel•la d’amor ambientada en un país ofegat per la censura Contingut En aquesta magnífica novel•la, que poua tant de la tradició de Les mil i una nits com de la millor tradició europea (Diderot, Sterne, Kafka, etc.), seguim els passos d’un escriptor iranià, ambiciós però estalonat per la censura, que intenta passar una gran novel•la d’amor per la inspecció del règim. Com a escriptor professional, el narrador Shahriar (alter ego de Mandanipour) ja fa prou temps que coneix el seu censor (Pofiry Petrovich) com per anticipar les seves objeccions. La novel•la de Shahriar, un work-in-progress, es desenvolupa com una segona subtrama dins la novel•la, i explora la relació sentimental i eròtica de dos adolescents (Dara i Sara) que els ha tocat de descobrir l’amor en un país que prohibeix qualsevol interacció pública, sigui social o física, entre homes i dones. A mesura que l’amor entre el Dara i la Sara creix i es fa més intens, el narrador suprimeix paràgrafs sencers preveient que seran censurats per Petrovich. Mentrestant, l’autor conversa amb el seu censor, amb els seus dos personatges, amb el lector i amb ell mateix per crear una intriga postmoderna, que ens obre els ulls a la complexitat de la societat iraniana.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - WORD - EPUB - OEB. Compresión disponible RAR - AZW3 - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - MEGA - SendGB - Google Drive - MyUpload - FileServe - Ivoox - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial EDICIONS PROA S.A

Otros libros del año 2010