Descargar L Encantadora de Florencia en PDF de Salman Rushdie

Descargar L Encantadora de Florencia en PDF de Salman Rushdie año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Encantadora de Florencia
 • Autor del libroSalman Rushdie
 • Fecha de publicación: 25/9/2010
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788499300405
 • Valoración del libro: 4.43 de un máximo de 5
 • Votos: 151
 • Autor(a) de la reseña: Mateo Avila
 • Fecha: 5/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 368
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un enigmàtic viatger alt i ros que es fa dir Mogor dell’Amore travessa el món amb l’objectiu de revelar un podrerós secret sobre el qual pesa una maledicció: només hi ha un home que el pot escoltar i continuar viu, i aquest no és altre que el Gran Mogol, l’emperador Akbar. La bruixeria li servirà per introduir-se a la cort i explicar al governant més gran de la terra la història de la princesa Qara Köz, Ulls Negres, una dona tan bella que desterrava el que els homes fins aleshores havien considerat bell a les files de la vulgaritat més mediocre. Una dona, també, capaç d’hipnotitzar l’esplendorosa ciutat de Florència i d’enamorar l’emperador a través del temps i de l’espai. Amb el descobriment del secret, el lector quedarà seduït per la història d’amor i ambició d’una dona que vol controlar el seu destí en un món d’homes. Una narració increïble que posarà en contacte dos mons tan distants com l’esplendorosa capital mongol i la sensual Florència dels Mèdici, que resulten estranyament semblants.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - DOC - TXT - BMP - WORD. Compresión disponible TAR.BZ - ZIP - RAR - CBZ - TGZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Gett - Google Drive - SendGB - 4Shared - 1fichier - Dropbox - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Salman Rushdie

Otros libros en el idioma Catalán