Descargar Beatriu i Virgili en PDF de Yann Martel

Descargar Beatriu i Virgili en PDF de Yann Martel año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Beatriu i Virgili
 • Autor del libroYann Martel
 • Fecha de publicación: 27/2/2011
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466413404
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 188
 • Autor(a) de la reseña: Ángel Jiménez Pérez
 • Fecha: 5/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.73 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Nova novel·la de Yann Martel que captiva el lector en un periple emocionant ple de preguntes al voltant de la vida i el valor de l’art, la veritat i la decepció, la responsabilitat i la complicitat. Decebut per les dificultats d’acabar la seva nova novel·la després del gran èxit aconseguit amb l’anterior, Henry L’Hôte -un escriptor que podria ser l’alter ego de l'autor- marxa amb la seva dona a viure a una altra ciutat, on comença a treballar en una xocolateria i s’aficiona al teatre amateur. Un dia Henry rep un paquet amb un conte de Flaubert i un fragment d’una obra de teatre desconeguda. La curiositat el porta fins a un vell taxidermista -també anomenat Henry- que insisteix perquè l’ajudi a escriure una obra de teatre. A mesura que en Henry es va endinsant en el món d’aquest home estrany i calculador, cada cop es veu més involucrat en la vida de Beatriu i Virgili -una burra i un mico- i en el viatge que emprenen plegats. Amb l’esperit i l’originalitat que van convertir Història de Pi en un èxit internacional, la nova novel·la de Yann Martel captiva el lector en un periple emocionant ple de preguntes al voltant de la vida i el valor de l’art, la veritat i la decepció, la responsabilitat i la complicitat. Fosca, però divina… Aquesta novel·la s’hauria de considerar una obra mestra de la literatura de l’Holocaust . USA Today
 • Otros formatos de descarga disponibles: RTF - WORD - PDF - EPUB - TXT - CSV - DOC - BMP - RB. Compresión disponible DEB - ZIP - RAR - IMG
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Google Drive - Uploaded - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Yann Martel

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del año 2011