Descargar El Llegat en PDF de Katherine Webb

Descargar El Llegat en PDF de Katherine Webb año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Llegat
 • Autor del libroKatherine Webb
 • Fecha de publicación: 16/8/2011
 • EditorialPLAZA & JANES EDITORES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788401387708
 • Valoración del libro: 4.34 de un máximo de 5
 • Votos: 146
 • Autor(a) de la reseña: Ángel Pena
 • Fecha: 19/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 464
 • Incluye un resumen PDF de 46 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una saga familiar protagonitzada per dones, que arranca a principis del segle XX i arriba fins als nostres dies. L'Erica i la Beth Calcott són germanes, però no comparteixen gaires coses, i sembla impossible que puguin acomplir les últimes voluntats de l'àvia, que els ha deixat en herència una gran casa al camp d'Anglaterra amb la condició que hi visquin totes dues. Encara indecises, l'Erica i la Beth es posen d'acord per passar unes vacances de Nadal a la mansió... Allà, en aquell casalot ple de racons i soterranis, la memòria de les germanes es desperta i a poc a poc es va revelant una història misteriosa que va començar fa quasi cent anys, quan una dona desesperada va deixar les prades americanes per tornar a Anglaterra, enduent-se'n alguna cosa més que les maletes. L'Erica vol saber, la Beth vol oblidar, i l'aire s'omple d'imatges llunyanes... Cavalcant entre l'avui i l'ahir, El llegat ens porta a revisar certs records com si fossin joguines antigues i a entendre que a vegades la veritat pura i dura pot retornar-nos el plaer de viure.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - LIT - WORD - PPT - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - TAR.Z - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - MyUpload - Mediafire - Dropbox - Hostr - Google Drive - FileHosting - FreakShare
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Katherine Webb

Otros libros del año 2011