Descargar Ombres en la nit en PDF de Sue Etherington

Descargar Ombres en la nit en PDF de Sue Etherington año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ombres en la nit
 • Autor del libroSue Etherington
 • Fecha de publicación: 24/9/2011
 • EditorialBROMERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788498248456
 • Valoración del libro: 4 de un máximo de 5
 • Votos: 130
 • Autor(a) de la reseña: Juan Rodríguez Gómez
 • Fecha: 24/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.46 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 216
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L’existència de Santiago Cortés mai no havia sigut fàcil: era gitano i valencià, havia militat al Partit Comunista Espanyol i era l’any 1947, circumstàncies que, juntes, eren pràcticament incompatibles amb la vida. Després de sobreviure a l’infern del camp de concentració de Dachau, Santiago s’uneix a un escamot clandestí consagrat a acabar amb els nazis que viuen en la clandestinitat. Així, amb la missió de liquidar un pròfug nazi emparat pel règim franquista, torna a València. Allà, haurà d’unir les seues forces amb les d’antics lluitadors de la República, amb les de dos agents britànics del SIS, amb les d’un espia soviètic que té una doble identitat insospitada i, fins i tot, amb les d’un expert falsificador potser no tan entestat a oblidar el passat com pretén. En aquesta novel·la apassionant, Ferran Torrent s’endinsa en les contradiccions vitals d’una persona que dedica l’existència a eliminar altres caçadors de persones. Tanmateix, l’autor no deixa de banda els trets més característics de la seua obra: una trama versemblant, absorbent i magistralment construïda i un ritme narratiu vertiginós.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - DOC - DOCX - PRC - PDF - MOBI - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR.XZ - BZ2
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Torrent - Openload - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2011

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros de la editorial BROMERA