Descargar Taras Bulba en PDF de Nicolai V. Gogol

Descargar Taras Bulba en PDF de Nicolai V. Gogol año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Taras Bulba
 • Autor del libroNicolai V. Gogol
 • Fecha de publicación: 31/1/2012
 • EditorialTRES I QUATRE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788475028088
 • Valoración del libro: 4.04 de un máximo de 5
 • Votos: 48
 • Autor(a) de la reseña: Emily Lorente
 • Fecha: 17/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.76 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 179
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Escrita per Nikolai Gogol el 1840 i considerada com un clàssic de la literatura d’aventures, Taras Bulba és una narració ambientada en el segle XVI i tracta sobre la vida dels cosacs ucraïnesos. Amb aquesta incursió en el gènere de la novel.la històrica, l’autor ens introdueix en un temps en el qual Rússia era devastada per les guerres i, alhora, ens ajuda a conèixer un nombre considerable de costums i creences d’aquella època. El sentit de l’honor, la força i el coratge fan del nostre protagonista, Taras Bulba, un Excel.lent personatge literari i un exemple d’heroi nacional. L’autor canta, en aquest relat, la natura poderosa i salvatge d’aquells homes indomables. Ens conta qui foren els cosacs, la seua cultura, les seues tradicions, com entengueren la vida i quina empremta deixaren a l’estepa. Obra èpica i alhora romàntica, pròpia de l’època, a cavall entre el relat llarg i la novel.la curta, se’ns presenta com una raresa entre l’obra més coneguda de Gogol, ja que ens endinsa en una aventura trepidant, on cada capítol és més intens i sorprenent que l’anterior. Una novel.la escrita amb un sentit del ritme tan ben marcat i amb una narrativa tan àgil que resulta absolutament intemporal i ja pertany a un patrimoni comú, el de la literatura i cultura universal.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - DOC - AZW3 - PDF - PPT - EPUB. Compresión disponible TBZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: 1fichier - Torrent - Zippyshare - Google Drive - MEGA - SendGB - Dropbox - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Nicolai V. Gogol

Otros libros de la editorial TRES I QUATRE

Otros libros en el idioma Catalán