Descargar La Néta d Adam en PDF de Patricia Gabancho

Descargar La Néta d Adam en PDF de Patricia Gabancho año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Néta d Adam
 • Autor del libroPatricia Gabancho
 • Fecha de publicación: 11/12/2012
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466415811
 • Valoración del libro: 4.22 de un máximo de 5
 • Votos: 196
 • Autor(a) de la reseña: Simón Sánchez Romero
 • Fecha: 22/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.82 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 336
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: "Angèlica es va asseure davant la pantalla i va tancar els ulls un moment. Després li va explicar a Stephen que estava començant a conèixer la mare, que estava construint-ne la imatge com qui endreça un puzle i no estava segura de quina seria la figura definitiva. Feia anys, li va dir, que ja no em preguntava com era la mare, ho donava per sabut: només em preguntava com estava." L'any 2010, poques setmanes abans del Mundial de Futbol, Angèlica, de cinquanta anys, divorciada i mare d'un fill adolescent, viatja de Barcelona a Buenos Aires, la seva ciutat natal, perquè ha mort la mare. En el procés de buidar el pis familiar, la dona inicia una barreja d'indagació i memòria per recuperar la figura de la Bela, que ha quedat desdibuixada després de tants anys d'absència. La decadència física de la mare; la joventut apassionada d'Angélica a l'Argentina d'abans de la dictadura i els desaparecidos; una amarga disputa amb la cunyada per l'herència familiar; el seu propi matrimoni, i, finalment, la trajectòria de la seva pintoresca família. Tot plegat amb la ciutat de Buenos Aires com un personatge més, desplegat al llarg de cent anys d'història. Premi Prudenci Bertrana 2012
 • Otros formatos de descarga disponibles: GIF - WORD - EPUB - TXT - PDF - DOC. Compresión disponible AZW4 - DMG - RAR - 7Z - ZIP
 • Servidores habilitados: ADrive - SendSpace - FileNurse - Mediafire - FreakShare - Dropbox - Torrent - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.