Descargar Dependent ben Plantat per a Hereu Sobiranista en PDF de Daniel O Hara

Descargar Dependent ben Plantat per a Hereu Sobiranista en PDF de Daniel O Hara año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Dependent ben Plantat per a Hereu Sobiranista
 • Autor del libroDaniel O Hara
 • Fecha de publicación: 29/5/2012
 • EditorialTRES I QUATRE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788475029139
 • Valoración del libro: 3.97 de un máximo de 5
 • Votos: 153
 • Autor(a) de la reseña: Luciano Carmona
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 134
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: “Avui l’Oriol ha de celebrar Sant Valentí per no disgustar el nòvio. Si fos una relació com Déu mana, li aclariria que ell celebra el Dia dels enamorats català: Sant Jordi, però no vol resultar desagradable amb una afirmació nacionalista que la història no necessita de moment. No és que el nòvio de l’advocat no sigui català, també ho és, però de Cornellà del Llobregat, concretament de Sant Ildefons, el barri del grup musical Estopa, coincidència que no omple el xicot d’orgull. Per això més val no recordar-l’hi com va fer l’Oriol quan es van conèixer,si bé el comentari els va permetre descobrir que, a més de l’atracció física, els unia el menyspreu pels germans Muñoz: xarnegos per un, garrulos per l’altre”. Dependent ben plantat per a hereu sobiranista és un melodrama descregut i alhora apassionat que, allunyant-se deliberadament del pensament correcte i bonista, ofereix una visió inusual de la societat catalana mitjançant la història d’amor entre un madur advocat catalanista – etern playboy de la societat civil- i un jove cornellanenc que renega dels seus orígens i desitja prosperar en la Barcelona burgesa i nostrada. Aquest conte de fades al revés, que podria passar per una versió iconoclasta d’Ultimas tardes con Teresa de Marsé, és també una nova versió del mite de Pigmalió. Així el romanticisme ingenu -però p...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - LRF - PDF - JPG - DOC - EPUB - TCR - WORD - TCR. Compresión disponible LHA - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: FileNurse - Google Drive - Dropbox - MEGA - Depositfiles - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Daniel O Hara

Otros libros del año 2012