Descargar Viatge pel meu Pais en PDF de Joan Gari

Descargar Viatge pel meu Pais en PDF de Joan Gari año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Viatge pel meu Pais
 • Autor del libroJoan Gari
 • Fecha de publicación: 22/6/2012
 • EditorialTRES I QUATRE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788475029023
 • Valoración del libro: 4.38 de un máximo de 5
 • Votos: 178
 • Autor(a) de la reseña: Bianca Martínez Díaz
 • Fecha: 24/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.15 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 384
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'any 1962, Joan Fuster, un dels intel·lectuals cabdals de la cultura catalana contemporània, publicava El País Valenciano, una exploració del País Valencià estructurada en vuit itineraris. Aquesta extensa obra, de més de 500 pàgines i editada per Destino, va representar una fita en la literatura de viatges. Aquest 2012 representa una data massa especial per no recordar-la: han passat 50 anys de la publicació d'El País Valenciano, 90 del naixement de Joan Fuster i 20 de la seua mort. Amb el llibre Viatge pel meu país volem retre homenatge a la figura de Joan Fuster, així com a la seua obra i a les seues idees. Aquest llibre recrea l'itinerari de l'escriptor, 50 anys després, copsant el territori a partir de la mirada íntima, particular d'un escriptor -Joan Garí- i d'un fotògraf -Joan Antoni Vicent-. A través de les seues pàgines i les seues imatges, recorrem carreteres sinuoses, racons solitaris, espais de la memòria, però no podem evitar transitar pels paisatges de la desolació, fruit aquests últims del tsunami especulador de les darreres dècades. Assistim a les darreres mostres de tradicions i usos assenyats del territori, abans que la despoblació del món rural els dissolga en un mar de memòries. I en aquest sentit, Viatge pel meu país s'erigeix alhora com un homenatge al País Valencià, a la seua gent i els ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - EPUB - GIF - PDF - TXT - LRF. Compresión disponible ZIP - TAR.BZ2 - LZO - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Mediafire - Torrent - Zippyshare - Openload - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Joan Gari

Otros libros de la editorial TRES I QUATRE

Otros libros en el idioma Catalán