Descargar La Banda de Moebius en PDF de Jordi Querol

Descargar La Banda de Moebius en PDF de Jordi Querol año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Banda de Moebius
 • Autor del libroJordi Querol
 • Fecha de publicación: 30/8/2012
 • EditorialTRES I QUATRE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788475027456
 • Valoración del libro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 189
 • Autor(a) de la reseña: Ana María Padilla
 • Fecha: 27/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.82 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 161
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Jordi Querol és el pseudònim literari de l'historiador Antoni Royo. L'any 1995, tres persones sense cap relació entre elles, d'edats, ideologies i adscripcions socials ben diferents, són assassinades en circumstàncies misterioses en tres ciutats europees: Lisboa, Elx i Bolonya. Sols un fet permet establir-hi una connexió: tots tres eren jueus. Jaume Cervera, un periodista català vinculat als ambients nacionalistes, és tirotejat a Benicàssim, i se salva per pèls d'una mort segura. Mentrestant, un grup neonazi, la Gran Fraternidad Universal, comença a fer-se present cada vegada més, amb un missatge fortament antisemita, en el qual, a més, s'equipara els catalans amb els jueus. Tots aquests fets faran que lAdrià primer, i després Andreu i la gent d'El Grup, es posen en alerta i miren d'esbrinar els fils que uneixen aquests esdeveniments, aparentment poc relacionats. En dur a terme aquesta investigació, es creuaran en el camí d'altres, molt poderosos, alguns dels quals estan disposats a tot per aturar-los. I, sobretot, trobaran el disquet, aquell disquet misteriós en el qual s'amaguen secrets que poden fer trontollar molta gent arreu d'Europa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - PPT - TXT - DOC - LRF - WORD - BMP. Compresión disponible ZIP - RAR - TZO - CPIO
 • Servidores habilitados: Torrent - SendGB - BitShare - MEGA - Mediafire - Hostr - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del autor Jordi Querol

Otros libros de la editorial TRES I QUATRE

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2012