Descargar Sayonara Sushi (Catala) en PDF de Raul Romeva

Descargar Sayonara Sushi (Catala) en PDF de Raul Romeva año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sayonara Sushi (Catala)
 • Autor del libroRaul Romeva
 • Fecha de publicación: 20/8/2012
 • EditorialPLAZA & JANES EDITORES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788401388002
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 126
 • Autor(a) de la reseña: Catalina Morales
 • Fecha: 17/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En ple mes de juny, Paula Ramos «Sushi», redactora dels serveis informatius de TV3, segueix atenta els teletips a la recerca dalgun fet noticiable, quan, de sobte, nhi ha un que li crida latenció. Parla duns immigrants africans que han aconseguit salvar la vida enfilant-se en una gàbia transportadora de tonyines, després que la pastera en què intentaven arribar a Europa shagués enfonsat al mig del Mediterrani. Malgrat les restriccions pressupostàries que lèpoca de crisi imposa, la Paula convenç els seus caps que lautoritzin a anar a Malta per seguir la notícia i fer-ne un reportatge. Un cop a lilla anirà descobrint totes les sorpreses que aquell teletip li tenia reservades i serà protagonista duna sèrie daventures que li canviaran la vida, en molts sentits... En la seva primera novel·la, Raül Romeva i Rueda ens convida a fer un viatge trepidant per la immigració clandestina, lespoli despècies marines, les connexions entre el poder econòmic i la política, i els riscos del periodisme dinvestigació.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - RB - EPUB - JPEG - PNG - PDF - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - 7-ZIP - TAR.LZO - EML
 • Servidores habilitados: WeTransfer - Torrent - Filedropper - Hotfile - Mediafire - Zippyshare - Google Drive - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Raul Romeva