Descargar La Viuda Prenyada en PDF de Martin Amis

Descargar La Viuda Prenyada en PDF de Martin Amis año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Viuda Prenyada
 • Autor del libroMartin Amis
 • Fecha de publicación: 9/3/2013
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788499305530
 • Valoración del libro: 4.35 de un máximo de 5
 • Votos: 54
 • Autor(a) de la reseña: Ignacia Avila
 • Fecha: 16/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.96 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 504
 • Incluye un resumen PDF de 44 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Som a l'estiu del 1970, llarg, idíl·lic i molt calorós. En un castell italià, mitja dotzena de joves anglesos naveguen per les agitades aigües de la transició a l'edat adulta. En plena revolució sexual, es passen les hores explorant els límits de les coses i de les relacions entre els dos sexes. Les noies actuen com si fossin nois: descarades, desinhibides, independents i segures d'elles mateixes, prenen la iniciativa i s'alliberen gràcies als anticonceptius. Els nois, per la seva banda, continuen comportant-se com ho han fet sempre. Espavilat, divertit, estudiant de literatura i obsessionat amb la novel·la anglesa, en Keith Nearing està a punt de fer vint-i-un anys i, durant aquest estiu, que promet ser el de la seva vida, intenta treure el màxim profit del comportament exuberant i desacomplexat de la seva nòvia i les seves amigues.La viuda prenyada és una obra divertida i intel·ligent, molt àcida i per moments brillant. Explora la llibertat i la despreocupació dels anys de la primera joventut i, amb més contenció, explora també el pas del temps, la càrrega dels anys i la maduresa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - RTF - EPUB - WORD. Compresión disponible XZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: FreakShare - Dropbox - Mediafire - MEGA - Google Drive - Torrent - Send U It - JumpShare - Uploaded
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Martin Amis

Otros libros del año 2013

Otros libros de la editorial LABUTXACA

Otros libros en el idioma Catalán