Descargar Ánima en PDF de Wajdi Mouawad

Descargar Ánima en PDF de Wajdi Mouawad año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ánima
 • Autor del libroWajdi Mouawad
 • Fecha de publicación: 8/1/2014
 • EditorialEDICIONS DEL PERISCOPI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494049095
 • Valoración del libro: 4.79 de un máximo de 5
 • Votos: 135
 • Autor(a) de la reseña: Isidora Pérez
 • Fecha: 13/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.38 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 448
 • Incluye un resumen PDF de 51 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Quan en Wahhch Debch descobreix el cos assassinat de la seva dona, es queda paralitzat fins que, esperonat pel seu dolor, es llança cap a una inexplicable cacera a l'home seguint l'olor sagrada, mil·lenària i animal de la sang vessada. Sol i abandonat per l'esperança, s'embarca cap a una odissea furiosa a traves d'Amèrica, territori de totes les violències i de totes les belleses. Els records infernals que porta a dins, submergits dins dels replecs de la seva infància, es desperten de nord a sud, amb el contacte de la humanitat dels uns i de la bestialitat dels altres. Per aixecar el vel que planeja sobre la mentida dels seus orígens, en Wahhch haurà de deixar anar el llop de la seva còlera i sacrificar la seva ànima. Aquesta novel·la, totèmica i animista, empeny els límits de la literatura. Ànima és una bèstia, a la vegada real i fabulosa, que vol devorar l'inoblidable.Romaric Sangars, Chronic’art «El gran dramaturg Wajdi Mouawad ens ofereix una novel·la que s'assembla a les seves obres teatrals, per l'emoció que provoca. El lector, en un centelleig poètic i violent, tasta la sensació que l'ull de l'abisme el contempla. Terrible i magistral.»Miche Bélair, Le Devoir.com «El lector no sortirà completament il·lès d'aquest gran i magnífic llibre.»Oriane Jeancourt Galignani, Transfuge «Wajdi Mouawad signa una ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DjVu - WORD - PNG - EPUB - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - GZ - RAR - Z - TAR.BZ2
 • Servidores habilitados: FileHosting - ADrive - Dropbox - Mediafire - MEGA - 4Shared - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDICIONS DEL PERISCOPI

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea

Otros libros del autor Wajdi Mouawad