Descargar Els Dies que Vindran en PDF de Rhidian Brook

Descargar Els Dies que Vindran en PDF de Rhidian Brook año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Dies que Vindran
 • Autor del libroRhidian Brook
 • Fecha de publicación: 14/1/2014
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429772203
 • Valoración del libro: 5 de un máximo de 5
 • Votos: 148
 • Autor(a) de la reseña: Paulin Sala
 • Fecha: 16/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.04 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 368
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Hamburg, 1946: després de la guerra, vencedors i vençuts han de refer les seves vides. Tan sols fa un any que ha acabat la Segona Guerra Mundial i milers de persones resten desplaçades enmig de les cendres i la runa. El coronel britànic Lewis Morgan és l’encarregat de supervisar la reconstrucció de la ciutat i d’establir quins ciutadans alemanys estan fora de sospita. Ell ha de trobar l’equilibri entre el perdó, la justícia, la revenja i el càstig. Per tal d’instal·lar-se amb el seu fill i la seva dona Rachael, que aviat arribaran d’Anglaterra, el coronel requisa una gran casa a la vora del riu Elba. Però, en lloc de forçar el trasllat dels propietaris–un vidu alemany, culte i educat, i la seva fi lla–, el coronel proposa que les dues famílies convisquin. En aquesta atmosfera carregada de sospites, culpes, insinuacions i bones voluntats, i en un entorn devastat, tots hauran de deixar enrere la desconfiança i afrontar les seves veritats més profundes, mentre l’enemistat i la tristesa donen lloc a la passió i la traïció, posant a prova les lleialtats més sòlides. «Una novel·la captivadora, no només d’amor entre la runa, sinó també de traïció i venjança. Els dies que vindran és ple d’amors il·lícits–entre antics enemics, per un país i un règim derrocat–, i això és el que han de fer les bones novel·les: posar a prova les lleialtats i les consciències.» Literary Review
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - RB - PDF - DOC - WORD. Compresión disponible CHM - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: 4Shared - Dropbox - MEGA - FileServe - FileNurse - Mediafire - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros del autor Rhidian Brook

Otros libros del año 2014

Otros libros del género o colección Novela Contemporánea