Descargar Retorn a Killybegs en PDF de Sorj Chalandon

Descargar Retorn a Killybegs en PDF de Sorj Chalandon año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Retorn a Killybegs
 • Autor del libroSorj Chalandon
 • Fecha de publicación: 1/1/2014
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415835226
 • Valoración del libro: 4.82 de un máximo de 5
 • Votos: 73
 • Autor(a) de la reseña: Jesús Antonio Hurtado
 • Fecha: 30/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.03 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 314
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Ara que s’ha descobert tot, els altres parlaran per mi. L’IRA, els anglesos, la família, els coneguts, alguns periodistes que no he vist mai. N’hi haurà que s’atreviran a explicar-vos per què i com he traït. Potser s’escriuran llibres sobre mi. [...] No feu cas del que diguin. No us fieu dels meus enemics, i encara menys dels meus amics. Eviteu els qui pretenguin haver-me conegut. Ningú no ha estat mai dins la meva pell. Ningú. Si ara parlo, ho faig perquè sóc l’únic que pot dir la veritat. Perquè, després de mi, espero el silenci.» Aquesta extraordinària novel·la, guanyadora del Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa 2011, escrita en un to directe i personalíssim, ens parla d’un tema sensible: les circumstàncies d’extrema duresa que van haver de viure durant anys els independentistes irlandesos de Belfast. Retorn a Killybegs és la història d’un traïdor a la seva comunitat, però també el relat del balanç d’una vida que retorna als orígens. Tot això fa que la seva lectura esdevingui urgent, poderosa, inajornable. Sorj Chalandon, nascut el 1952, va ser durant molt de temps periodista al diari Libération abans d’incorporar-se a Le Canard enchaîné. Amb els seus reportatges sobre Irlanda del Nord, el 1988 va guanyar el premi Albert Londres. Ha publicat diverses novel·les, entre les quals destaquem Une promesse (2006, premi Médicis), Mon traître (2008) i Le quatrième mur (2013, premi Goncourt dels Instituts).
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - BMP - DOC - PDF - EPUB - TXT - HTMLZ - TCR. Compresión disponible 7Z - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - WeTransfer - Google Drive - MyUpload - Mediafire - Dropbox - Torrent - Hostr
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984

Otros libros del autor Sorj Chalandon

Otros libros en el idioma Catalán